szechenyi2020_felso
Több, mint 100 üzlet országszerte
newtosale newtosale

Rólunk


AMNESIA

Az AMNESIA fast fashion márka több, mint két évtizede áll az önmagáért való szépség, a stílus, a minőség és a szabad szellem, a nő egyéniségének szolgálatában. Az AMNESIA kollekciókat a top trendek inspirálják, darabjai Budapesten készülnek a magabiztos, szexi, játékos nőnek.


Az AMNESIA nő sokszínű, izgalmas, kreatív és érzékeny, akárcsak a márka tulajdonosa, Prókai Éva, aki a márka megalapítása, 2002 óta megérzéseire hallgatva fejleszti, formálja vállalkozását. Fontosnak tartja, hogy ne csak kövesse a divatot, hanem újabb és újabb ötletekkel járjon az elfogadott, megszokott előtt egy lépéssel. Szinte elsőként kezdett fiatal, nagyon tehetséges tervezőket foglalkoztatni, sok ma már sikeres designer alapozta meg tudását az AMNESIA-nál.


A divat mindig a kultúra mikrokozmosza, ami divatos, az átfogó társadalmi tendenciákról is mesél. A modern nő számára a basic darabok kényelme, variálhatósága és sokszínűsége legalább annyira fontos, mint a tökéletes szabásvonalak és a magas minőségű anyagok. Az AMNESIA kollekcióiban a vibráló, mozgalmas életet élő, annak minden területén száz százalékosan jelen lévő nő megtalálja mindazt, amire a hétköznapok gardróbjában szüksége lehet. A tökéletes farmer, változatosan viselhető basic pólók, ingek, ingruhák, pihe-puha kötött pulcsik, kényelmes tunikák, szexi bodycon ruhák, különleges és modern kis feketék és elegáns blézerek – a márka két évtizedes tapasztalatával a gardróbot hétről hétre mindig az éppen aktuális élethelyzetekre hangolva tölti meg szerethető, viselhető, hosszantartó darabokkal.


A szekrényeink illusztrálják a legjobban, mennyire nincs időnk magunkra – a telezsúfolt, impulzusvásárlásokból épült gardrób rengeteg időt vesz el az életünkből. Reggel tanácstalanul állunk a tükör előtt, és hiába van számtalan csodaszép ruhánk, valahogy nem áll össze azzá, amit viselni szeretnénk. Az AMNESIA kollekcióiban hétről hétre megjelenő, egymással jól kombinálható, sokoldalú alapdarabokkal értékes időt, emellett tökéletes look-okat kapunk a rohanós hétköznapokra és mozgalmas hétvégékre. A csillogó partiszettek alkalmasak lehetnek némi vásárlás-terápiára, de bármennyire is úgy érzed, készen állsz a felhőtlen szórakozásra a hosszú, bezárva töltött hónapok után, az alapgardrób elemei örök időkre a társaiddá szegődnek. Ezért briliáns ötlet egy AMNESIA kapszulagardrób kialakítása, amely végtelenül megkönnyíti a hétköznapokat, darabjai építőkövek lehetnek bármely stílus kibontakoztatásához.


Az AMNESIA kollekciói megvásárolhatók a Mom Parkban található AMNESIA márkaboltban, online a www.amnesia.hu weboldalon, valamint viszonteladóknál az ország több mint 100 pontján.

Facebook: https://www.facebook.com/amnesiahun/

Instagram: @amnesia_amnsCímünk

Nagykereskedés: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 71.