szechenyi2020_felso
Több, mint 100 üzlet országszerte
5000felettingyenship 5000felettingyenship

Szállítási információk


Magyarországi szállítási feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a GLS futárszolgálatával vagy MPL házhozszállítással juttatjuk el Önökhöz. A kiszállítás határideje a rendelés feladásától számított 1-3 munkanap munkanap GLS futárszolgálat igénybevétele esetén (házhozszállítás vagy csomagpont), MPL házhozszállítás választásakor pedig 5-7 munkanap a kezelési idő, míg a szállítás ehhez képest plusz 1-4 munkanap. A GLS futárszolgálat munkanapokon, reggel 8 és délután 6 óra között kézbesítsenek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, hogy az adott területen mikor terítenek a futárok. Általában igaz az, hogy a felvételt követő következő munkanapon, munkaidőben kézbesítenek, ám határozott időpontra történő szállítást sajnos nem tudunk garantálni.

Amennyiben sem Ön, sem valamely családtagja nem tartózkodik otthon, akkor olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot (pl. a munkahelyét). A megjegyzésben feltüntethet egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban (pl. a kézbesítési időtartamtó való munkaidő), illetve feltétlenül adja meg mobiltelefonját a futár számára. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni.

GLS Csomagpontra történő szállítás is lehetséges, ennek kiszállítási határideje a rendelés feladásától számított 2-4 munkanap

A GLS Vevőszolgálat szintén munkaidőben, reggel 7 és este 8 között rendelkezésükre áll a csomagok szállításával kapcsolatban. Telefon: 06-1-802-0265, E-mail: info@gls-hungary.com, weboldal: http://www.gls-hungary.com.

A Magyar Posta ügyfélszolgálata a következő weboldalon érhető el: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat_kapcsolat, telefonszám:  06-1-767-8282. Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00; csütörtökön 08:00-20:00 óráig várják megkeresésüket.

Magyarországon érvényes szállítási áraink

Futáros kézbesítés: 20.000 Ft alatt 1400.-Ft

GLS Csomagpont: 20.000 Ft alatt 1200.-Ft

Futáros kézbesítés, GLS Csomagpont: 20.000Ft felett 0 Ft (INGYENES)

MPL házhozszállítás: 1990 Ft + 790 Ft kezelési költség

Díjaink a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák.

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.

Magyarországon kívüli szállítási feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a futárszolgálattal juttatjuk el Önökhöz. A kiszállítás határideje a rendelés feladásától számított 2-10 munkanap. A megrendelés automatikus visszaigazolását követően, a megrendelést követő munkanapon kapnak tájékoztatást a szállítás időpontjáról.

A szállítási díjak országonként eltérőek, azok pontos összegéről a megrendelés során, a szállítási cím megadása és az áruk kiválasztása után, még a megrendelés leadása előtt értesül a vásárló.

Sérült csomag

Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Ha magán a dobozon van egy kis horpadás vagy karcolás, az még nem utal a benne lévő termék sérülésére. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba a webshop@amnesia.hu e-mail címen vagy munkaidőben a +3630 325-7071-es telefonszámon.